Campingsregels

CAMPINGREGELS & PARKEREN PWRC
Gelukkig zijn er de afgelopen renseizoenen beduidend minder onregelmatigheden op en om de renbanen geweest. We hopen dat de goede weg is ingeslagen. Blijft gehandhaafd dat als er in het komende seizoen personen op de renbaan, kantine of bijbehorende velden zich misdragen en/of zich niet aan de regels kunnen houden, deze personen direct zullen worden verwijderd.
Daarnaast zullen zij dan geen toestemming meer krijgen om te kamperen bij de PWRC.  Zij kunnen dan nog uitsluitend op de wedstrijddag zelf komen.

CAMPINGREGELS
Op het “Campinggedeelte” achter de renbaan kunt u verblijven van vrijdag t/m maandagmorgen. Wilt U verblijven op de camping van de PWRC, dan diend U dit op te geven bij het wedstrijdsecretariaat,waar U tevens uw hond(en)  opgeeft.:
Mr. Heidekamp   0597 – 613704
Tevens vragen wij een bijdrage in de kosten van €3 per overnachting. Er is wel stroom!!!

Op de achter gelegen camping moeten de Caravans met de trekstang naar voren. De Campers moeten ook met neus naar voren staan, zodat er voldoende plaats is voor iedereen, dit is tevens een voorschrift van de brandweer. De campers en caravans die op het rechtte pad staan, richtting de achter gelegen camping mogen alleen nog maar aan de linker kant staan. U mag voor de camper of caravan daar geen luifel of voortent aan zetten. U moet dan ruimte voor of achter de camper of caravan vrijlaten, zodat u daar kunt zitten. Staat U toch aan de rechterkant dan zult U worden verwijderd omdat die kant van het pad vrij moet blijven, voor als er een Ambulance, Politie of Brandweer op het terrein moet komen. Met de caravan of camper mag U alleen, tijdens de normale wedstrijden, bij de kantine staan met een eigen invalidekaart. Ook hiervoor diend U contact op te hebben genomen met 1 van de bovengenoemde heren.

Daarnaast vragen wij aandacht voor het volgende zaken;
1. Chemische toiletten niet legen in de toiletten van de kantine of op omliggende velden, maar in de daarvoor aanwezige container.
2. Gesloten vuilniszakken achterlaten op de aangewezen plaats.
3. Toiletten en water bij de kantine.

Wij proberen voor onze gasten de kantine vanaf vijdagavond te openen en ( indien hiervoor belangstelling is) eventueel wat te organiseren: b.v. kaarten, darten en bingo etc.

Namens het bestuur van de PWRC