Koningsdag 2018

Op vrijdag 27 april zijn we evenals vorige jaar weer actief tijdens de Koningsdag in Pekela, op het M.J. Wageman sportpark in Oude Pekela. De dag begint om 11.00 uur met “Koning Coursing”voor niet windhonden en een coursingtraining voor windhonden. Voor whippets zal de “Koning Sprint” worden georganiseerd. Hieraan mogen alle whippets deel nemen. De honden zullen uit de hand worden gestart en zullen een afstand van 100 meter lopen. Het Oranje Comité stelt voor de winnaar een eredek beschikbaar. De honden kunnen op de dag zelf worden gemeld, maar het is wenselijk om uw deelname vooraf even te melden. Later op de dag is er een zeskamp. Hiervoor heeft de P.W.R.C. minimaal één team gemeld, maar kunnen nog wel een team melden. De spellen zijn van dien aard dat ze voor iedereen zijn te doen. Een team bestaat uit 4 personen. Wilt u ook meedoen geef het even door aan teamcaptain Syta of aan het secretariaat.

Werkgroepen:
Naast dat er iedere zaterdag werkzaamheden op de baan zijn waar alle hulp welkom is, hebben we een aantal projecten welke we dit jaar willen realiseren.
Voor deze projecten willen we een werkgroep samenstellen, welke na realisatie dan weer opgeheven kan worden.
De eerste projecten zijn:

  • Renovatie erepodium
  • Startplaats 280 meter
  • Sanitair

Graag zien we dat u zich voor één of meerdere werkgroepen beschikbaar stelt. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de heer Lammert de Wit.